Кои сме ние

Нашата веб адреса е: https://www.chelseaptopart.com.

Кои лични податоци кои ги собираме и зошто ги собираме

Колачињата

Ако го оставите коментар на нашиот сајт може да се одлучат-во заштеда на вашето име, e-mail адреса и веб страната во cookies. Овие се за својата погодност, така што ќе не мора да се пополни во вашите детали за повторно кога ќе ја напуштат друг коментар. Овие колачиња ќе трае една година.

Вградени содржини од други веб-сајтови

Статии на овој сајт може да содржи вградени содржина (e.g. видеа, слики, статии, итн). Вградени содржини од други веб-сајтови се однесува на точно ист начин како и ако посетителот го посети друга веб-страница.

Овие веб-сајтови може да собира податоци за вас, користи cookies, вградување на дополнителни следење на трети лица, и следење на вашата интеракција со кои вградени содржина, вклучувајќи и следење на вашата интеракција со вградени содржина ако имаш сметка и да сте најавени на таа веб страница.

Што ги имате во текот на вашите податоци

Можете да побарате кои ги избрише сите лични податоци ги имаме за вас. Ова не ги вклучува сите податоци ние сме должни да ги чуваат за административни, законски, или за безбедносни цели.

ProGear и пренос одрекување